Wachtwoord Vernieuwen

Uw zoekresultaten
2 maart 2020

Ze zijn bijna niet weg te denken van een feest met kinderen in België. De springkastelen. Ze worden opgeblazen voor een verjaardag, communie, tuinfeest, bbq, …. Wat zorgt ervoor dat er steeds weer gekozen wordt voor een springkasteel ? Wat maakt dit grote opblaaskussen zo populair ? Hieronder vindt u alvast de meest voorkomende redenen waarom mensen kiezen voor een springkasteel.

  1. Verschillende thema’s.

Springkastelen zijn te vinden in zeer veer verschillende thema’s. Van dieren tot een hele jungle en zowel voor jongens als voor meisjes. Altijd wel een springkasteel te vinden dat bij het thema van jouw feest past.

2. Voor zowel de kleinsten als de grote kinderen.

Springkastelen zijn er in verschillende maten. De kleine springkastelen bieden voldoende uitdaging voor kleine kinderen die enkel willen springen. Doordat sommige springkastelen attributen erin hebben staan vinden ook de kruipers hierin een leuke bezigheid. De grote kinderen die al wat meer uitdaging willen kunnen zich dan weer uitleven op een springkasteel met bv. een glijbaan of klimmuur.

3. Gezond

Op een springkasteel worden kinderen uitgenodigd om fysiek bezig te zijn. Het ideale bewegingstussendoortje om de calorieën van dat stuk taart terug kwijt te springen.

4. Veilig

Springkastelen zijn veilig. Alle attributen van een springkasteel zijn opblaasbaar en het springvlak wordt steeds afgebakend met dikke opblaasbare randen. Zeer weinig kans op ongelukjes dus. Bovendien worden springkastelen steeds gekeurd door een bevoegde instantie.

5. Weer of geen weer

Sommige springkastelen zijn overdekt. De overdekte springkastelen bieden ook bij minder weer speelplezier voor de kinderen. Bovendien kan een springkasteel (als je er de plaats voor hebt) ook gemakkelijk binnen geplaatst worden.

Categorie: Nieuws
Share